Yritys

logoA3PNG

Lakeuden KiinteistönVälitys?


Lakeuden KiinteistönVälitys LKV Oy palvelee asiakkaitaan täysipainoisesti ja tyylikkäästi välittäen asiakkaideni parhaaksi. Meille on tärkeää palvella sekä asuntojaan myyviä että uutta kotia etsiviä asiakkaita parhaamme mukaan laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Välitämme omakotitalot, rivitalo asunnot, kerrostalo asunnot, liikekiinteistöt, teollisuustilat, tontit, kesäasunnot ja mökit ym. tehokkaasti ja ammattimaisesti.

Kiinteistönvälitys on lähellä sydäntämme ja haluamme auttaa aiheessa asiakkaitamme täysillä. Välitämme asuntosi olipa sen sijainti Seinäjoki, Ilmajoki, Nurmo tai mikä vaan kunta tai kaupunki n. 100 km:n säteellä Seinäjoelta. Yhteistyön merkeissä autamme sinua myös löytämään tehokkaan välittäjän mistä sitten kohdettasi myytkin.

Kysy rohkeasti – haluamme auttaa asuntoasioissasi mielellämme.

Tervetuloa toimistollemme osoitteeseen Vapaudentie 42, 60100 Seinäjoki, niin jutellaan asiastasi tarkemmin. Yhdessä löydämme ratkaisut tarpeisiisi asuntoasioissa olipa sitten kyse myynnistä tai tulevaisuuden hankintasuunnitelmista.

Myös ulkomaankohteiden myyntiin tai hankintaan ”avaimia” löytyy osoitteestamme.

Tervetuloa välittävästi ja tyylikkäästi välittävän Lakeuden KiinteistönVälitys LKV Oy:n asiakkaaksi uudet ja jo tutuksi tulleet asiakkaat.


Laitetaan hyvä kiertämään asuntorintamalla :)

välittävin terveisin Tapsa

kuvakepienipng

Tapio Kiviaho

Tj,  LKV,  KiAT,  julkinen kaupanvahvistaja

tapio.kiviaho@lkvoy.fi

045 670 5570
Lakeuden KiinteistönVälitys LKV Oy | Vapaudentie 42, 60100 Seinäjoki | Y-tunnus 2827292-1 | 2018