Lakeuden KiinteistönVälitys LKV Oy palvelee asiakkaitaan täysipainoisesti ja tyylikkäästi välittäen asiakkaideni parhaaksi. Meille on tärkeää palvella sekä asuntojaan myyviä että uutta kotia etsiviä asiakkaita parhaamme mukaan laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

 Välitämme omakotitalot, rivitaloasunnot, kerrostaloasunnot, liikekiinteistöt, teollisuustilat, tontit, kesäasunnot ja mökit ym. tehokkaasti ja ammattimaisesti. Monet miettii myyvän asuntonsa itse, mutta siihen voin erästä lakiasiantuntijaa lainatakseni  heittää "Joka välittäjää väistää, se juristiin kompastuu". Eli ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin hoidetaan homma Tyylikkäästi Välittäen.

 Kiinteistönvälitys on lähellä sydäntämme ja haluamme auttaa aiheessa asiakkaitamme täysillä. Välitämme asuntosi olipa sen sijainti Seinäjoki, Ilmajoki, Nurmo tai mikä vaan kunta tai kaupunki n. 100 km:n säteellä Seinäjoelta.  Kohteidemme kuvaukset hoituu ammattitaidolla. Valokuvien laatu on yksi niistä asioista, jotka on avainasemassa meidän "Tyylikkäästi välittäen" slouganimme takana.
 Yhteistyön merkeissä autamme sinua myös löytämään tehokkaan välittäjän mistä sitten kohdettasi myytkin.
 Kysy rohkeasti – haluamme auttaa asuntoasioissasi mielellämme.
 Tervetuloa toimistollemme osoitteeseen Vaasantie 11 B 155, 60100 Seinäjoki, niin jutellaan asiastasi tarkemmin. Yhdessä löydämme ratkaisut tarpeisiisi asuntoasioissa olipa sitten kyse myynnistä tai tulevaisuuden hankintasuunnitelmista tai asunnon vuokraamisesta.
Myös ulkomaankohteiden myyntiin tai hankintaan ”avaimia” löytyy osoitteestamme.
Tervetuloa välittävästi ja tyylikkäästi välittävän Lakeuden KiinteistönVälitys LKV Oy:n asiakkaaksi uudet ja jo tutuksi tulleet asiakkaat.  

Laitetaan hyvä kiertämään asuntorintamalla :)
    
välittävin terveisin, Tapsa

Tapio Kiviaho
Tj, LKV, KiAT, julkinen kaupanvahvistaja

045 670 5570  ,  045 108 2019
tapio.kiviaho@lkvoy.fi
Leena Rasku
Vuokravälittäjä, LVV, VuT  
 0400 260 855
 leena.rasku@lkvoy.fi